logo

Orar comenzi: Luni-Vineri 09:00-16:00

Termeni si conditii

actualizat 06.12.2023

Termeni generali:

SC Agrestis SRL, persoana juridica cu sediul in Satu Mare, str Campului nr 3, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J30/26/1999, avand CIF RO11359108, numita in continuare Agrestis.

Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos, fiind un contract intre parti.

In calitate de proprietar al site-ului www.agrestis.ro, Agrestis isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestuia, precum si politica de confidentialitate, termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Va rugam sa vizitati periodic aceste pagini pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Dreptul de autor:

Continutul site-ului www.agrestis.ro este proprietatea SC Agrestis SRL si a tertilor sai (furnizori, colaboratori) iar copierea si stocarea integrala sau partiala a acestuia este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Corectitudinea datelor personale

Pentru efectuarea unei comenzi, clientul are obligatia de a furniza date corecte, actuale si complete.

Confidentialitate

Agrestis respecta confidentialitatea datelor personale ale clientilor, acestea putand fi modificate, actualizate sau sterse din baza noastra de date conform politicii de confidentialitate.

Utilizatorii site-ului www.agrestis.ro nu au nicio obligatie de a furniza date personale, dar refuzul poate duce la imposibilitatea efectuarii comenzilor si livrarii produselor.

Plata si livrarea produselor

SC Agrestis SRL asigura livrarea produselor conform termenilor de livrare.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil. Disponibilitatea unui produs poate sa difere fata de informatiile de pe site. In acest caz Agrestis se obliga sa notifice clientul de aceasta indisponibilitate inainte de expedierea produselor.

Costul de transport afisat pe site este estimativ iar costul real poate sa difere usor (+-10%) in functie de anumiti factori (recantarirea coletului de catre curier, modificari ale tarifelor curierului, etc.).

Retragerea din contract

Conform ordonantei de urgenta 34/2014, aveti dreptul de a returna orice produs achizitionat online, din orice motiv, in termen de 30 zile de la primire. Produsul trebuie sa nu prezinte urme de utilizare, zgarieturi sau lovituri si sa fie nefolosit. Din motive de igiena, produsele care au intrat in contact direct cu laptele nu pot fi returnate. Taxele de transport in cazul returnarii ii revin cumparatorului in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de client. Returul se va solutiona in termen de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre SC Agrestis SRL intr-un mod stabilit de comun acord cu clientul, prin schimbarea produselor sau returnarea contravalorii prin virament bancar.

Nu se accepta returul produselor care fac cazul unei comenzi speciale, conform specificatiilor clientului.

In cazul in care motivul de retur este o greseala a vanzatorului (ex. produs lipsa, defect, deteriorat in transport, neconform cu specificatiile, etc), costul returnarii si costul de transport aferent schimbarii produselor vor fi suportate de vanzator.

Reclamatii

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele sau serviciile oferite de SC Agrestis SRL, va rugam sa ne contactati prin email la adresa administrator@agrestis.ro. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarei neintelegeri dintre client si Agrestis. In cazul in care nu poate fi solutionat amiabil, competenta revine instantelor de judecata.

Alte dispozitii

Acesti termeni si conditii reprezinta un acord intre dumneavoastra si SC Agrestis SRL.

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Anumite caracteristici estetice, precum culoare, forma, pot sa difere fata de produsul real, fara a afecta functionalitatea sau pot exista erori de operare.