logo

Orar comenzi: Luni-Vineri 09:00-16:00

Confidentialitate

actualizat 11.04.2023

SC Agrestis SRL, compania care opereaza site-ul www.agrestis.ro, respecta confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem aceste date catre terti decat in scopul pentru care au fost solicitate. Datele personale sunt folosite doar pentru efectuarea comenzilor si pentru contact in vederea indeplinirii comenzilor. Adresele de email ale clientilor nu sunt divulgate, comercializate sau oferite la schimb altor persoane fizice sau juridice.

Colectam urmatoarele date personale:

  • Numele - necesar intocmirii facturii fiscale si livrarii produselor. Aceasta informatie este transmisa curierului ales.
  • Adresa - necesara intocmirii facturii fiscale si livrarii produselor. Aceasta informatie este transmisa curierului ales, exceptie facand cazul in care se solicita ridicarea coletului de la sediul curierului.
  • Numarul de telefon - necesar livrarii produselor. Este folosit pentru confirmarea telefonica sau prin SMS a comenzii. Aceasta informatie este transmisa curierului ales.
  • Adresa de email - introducerea adresei de email este optionala. Ea este folosita uneori pentru contactarea clientului, pentru trimiterea prin email al unui sumar al comenzii efectuate si ulterior a numarului AWB al coletului. Adresa de email nu va fi folosita in scopuri publicitare sau alte scopuri si nu va fi comunicata unor terti decat cu acordul explicit al detinatorului.

Numele si adresa sunt informatii necesare pentru intocmirea facturilor si sunt stocate o perioada de 10 ani conform legilor in vigoare. Numarul de telefon si adresa de email sunt stocate pe o perioada de 3 ani de la ultima comanda.

Accesul la aceste date il au toti angajatii firmei SC Agrestis SRL si ai firmei de contabilitate responsabile cu intocmirea actelor contabile pentru SC Agrestis SRL.

Oferim dreptul de a va modifica datele personale detinute de SC Agrestis SRL sau stergerea lor din baza noastra de date, conform conditiilor impuse de lege. Acest drept poate fi exclus in unele cazuri prevazute de lege, de exemplu: prelucrarea datelor de catre serviciile financiare si fiscale, justitie, etc.

Continutul corespondentei electronice va ramane confidential si nu va fi divulgat tertilor.

SC Agrestis SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulile de confidentialitate iar orice modificare va fi anuntata pe pagina de confidentialitate a site-ului www.agrestis.ro.

Acest site foloseste cookie-uri, necesare pentru functionalitatea cosului de cumparaturi, si care nu stocheaza date personale.

Acest site foloseste programul de analiza a traficului Google Analytics 4. Google Analytics 4 preia informatii precum adresa IP, locatia, tipul de browser folosit, timpul petrecut pe site, etc. Aceste informatii sunt grupate in mod statistic. Datele trec printr-un proces de anonimizare si nu contin date personale. Puteti alege sa nu fiti inclus in aceste statistici prin instalarea unui add-on pentru browser care blocheaza Google Analytics, urmand acest link.

Pentru orice nelamuriri cu privire la politica noastra de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru modificarea, corectarea sau stergerea datelor afisate pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.