logo

Orar comenzi: Luni-Vineri 09:00-16:00

Cum cumpar?

Comenzile se pot face folosind cosul de cumparaturi, telefonic sau prin email.

Comenzi folosind cosul de cumparaturi:

Comenzile folosind cosul de cumparaturi se pot face la orice ora. Veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii.

Comenzi telefonice:

Comenzile telefonice se pot face, la numarul de telefon 0752-863 122, in intervalul orar: Luni-Vineri: 9:00-16:00

Comenzi prin email:

Comenzile prin email se pot face, la adresa comenzi@agrestis.ro, la orice ora. Veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii.

Drepturile clientului:

Conform ordonantei de urgenta 34/2014, aveti dreptul de a returna orice produs achizitionat online, din orice motiv, in termen de 30 zile de la primire. Produsul trebuie sa nu prezinte urme de utilizare, zgarieturi sau lovituri si sa fie nefolosit. Taxele de transport in cazul returnarii ii revin cumparatorului in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de client. Returul se va solutiona in termen de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre SC Agrestis SRL intr-un mod stabilit de comun acord cu clientul, prin schimbarea produselor sau returnarea contravalorii produselor prin virament bancar.

Nu se accepta returul produselor care fac cazul unei comenzi speciale, conform specificatiilor clientului.

In cazul in care motivul de retur este o greseala a vanzatorului (ex. produs lipsa, defect, deteriorat in transport, neconform cu specificatiile, etc), costul returnarii si costul de transport aferent schimbarii produselor vor fi suportate de vanzator.