logo

Orar comenzi: Luni-Vineri 09:00-16:00

Livrare

actualizat 06.08.2021

Produsele se expediaza prin Fan Courier sau Prioripost iar plata se va face prin ramburs.

Produsele se expediaza in termen de 24 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, exceptand zilele nelucratoare. Stocul de marfa afisat pe site este cu caracter informativ si nu este actualizat in timp real. Ca urmare informatiile afisate pot sa difere de stocul real. In cazul imposibilitatii de livrare a produselor in termenul afisat, acest lucru va fi anuntat clientului in cel mai scurt timp posibil dupa constatarea imposibilitatii de livrare. Plasarea unei comenzi nu implica obligatia de a livra produsele respective si comanda poate fi modificata sau anulata de catre Agrestis SRL din orice motiv cu conditia de a anunta in prealabil clientul in cel mai scurt timp posibil.

  • comenzile pentru Fan Courier primite pana la ora 15 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile dupa aceasta ora se vor expedia ziua urmatoare.
  • comenzile pentru Prioripost primite pana la ora 12 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile dupa aceasta ora se vor expedia ziua urmatoare.

Pentru comenzile de peste 249 de lei (cu TVA inclus), livrarea la domiciliu este gratuita in aria de acoperire a retelei Fan Courier sau Prioripost. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire Fan Courier nu se acorda transport gratuit decat cu ridicare de la sediul curierului din cel mai apropiat oras. De asemenea, pentru comenzile de peste 1200 lei transportul este gratuit cu Fan Courier in orice localitate.

Pentru a verifica daca localitatea dumneavoastra este in aria de acoperire Fan Courier, selectati judetul si localitatea in formularul de comanda.

Costul de transport cu Prioripost este acelasi in orice localitate din tara.

Termenii de livrare afisati pe site sau comunicati sunt orientativi si nu prezinta o garantie din partea SC Agrestis SRL. Desi garantam expedierea produselor catre curier in termen de 24 de ore, coletele pot avea intarzieri de livrare din motive care tin exclusiv de curier, si care nu pot fi imputate expeditorului.