logo

Orar comenzi: Luni-Vineri 09:00-16:00

Livrare

Produsele se expediaza prin Fan Courier sau Prioripost iar plata se va face prin ramburs.

Produsele se expediaza in termen de maximum 24 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele nelucratoare.

  • comenzile pentru Fan Courier primite pana la ora 15 se expediaza in aceeasi zi
  • comenzile pentru Prioripost primite pana la ora 12 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile dupa aceasta ora se vor expedia ziua urmatoare

Pentru comenzile de peste 249 de lei (cu TVA inclus), livrarea la domiciliu este gratuita in aria de acoperire a retelei Fan Courier sau Prioripost. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire Fan Courier nu se acorda transport gratuit decat cu ridicare de la sediul curierului din cel mai apropiat oras. De asemenea, pentru comenzile de peste 1500 lei, cu greutate de peste 20kg, transportul este gratuit cu Fan Courier in limita a 50 km exteriori.

Pentru a verifica daca localitatea dumneavoastra este in aria de acoperire Fan Courier, selectati judetul si localitatea in formularul de comanda. Transportul la domiciliu este gratuit pentru localitatile cu 0km exteriori.

Costul de transport cu Prioripost este acelasi in orice localitate din tara.

Termenii de livrare afisati pe site sau comunicati sunt orientativi si nu prezinta o garantie din partea SC Agrestis SRL. Desi garantam expedierea produselor catre curier in termen de 24 de ore, coletele pot avea intarzieri de livrare din motive care tin exclusiv de curier, si care nu pot fi imputate expeditorului.